Randiņu un dāvanu idejas Valentīndienā

Janvāris ir paskrējis nemanot un februāra mīlestības svētki jau klauvē pie durvīm. Mēs vēlamies padalīties ar dažām randiņu idejām Valentīndienai, lai Jūs varat pavadīt laiku kopā interesanti un īpaši:
  • Pagatavojiet kopīgi vakariņas.
  • Apskatiet vecos bilžu albumus.
  • Uzņemiet jautras kopbildes.
  • Sasmīdiniet svešiniekus.
  • Pārsteidziet viens otru ar masāžu.
  • Apmeklējiet kino, sēžot pēdējā rindā.
  • Dziediet karaoki mājās.

Tās ir tikai dažas no idejām kā savādāk pavadīt Mīlestības svētkus, taču reizēm vēlamies otru cilvēku iepriecināt arī ar kādu nelielu dāvanu, tāpēc esam izveidojuši TOP dāvanu ideju sarakstu. 

1. 100 lietas, ko es tevī mīlu”

Pašu aizpildāma grāmata 100 lietas, ko es tevī mīlu.  100 idejas jau ir dotas, nepieciešams tikai aizpildīt detaļas. Šī ir Valentīndienas TOP dāvana. Siltums no tās burtiski izstaro – ar roku rakstīti vārdi, personīgs pieskāriens. Lieliska dāvana ikvienam – otrajai pusītei, draudzenei, mammai, tētim, māsai.

Populārs

100 lietas - uzdevumu un dāvanu grāmatas dāvanai

pašu aizpildāma dāvanu grāmata “100 lietas, ko es tevī mīlu”

8.99 

2. Mīlestība pret sevi

Mīlestības svētkos nevajadzētu aizmirst arī par sevi. Mīlot sevi, mēs spējam vairāk dot citiem. Dāvini sev #happyjournal jeb latviski vairāk pazīstamu kā piezīmju bloku ar uzdevumiem un jautājumiem personības attīstībai visa gada garumā. Mīlestība pret sevi ir lieliska dāvana arī taviem mīļajiem – draudzenei, māsai, draudzenes meitai, krustmeitai. Piemērota gan pusaugu meitenei, gan sievietei, kas vēlas savā dzīvē virzīties augstāk, pietuvināties saviem sapņiem un mērķiem, dzīvot kvalitatīvāku un piepildītāku dzīvi.

3. KRŪZE AR UZRAKSTU “LOVE” VAI “MĪLESTĪBA”

Krūze ar uzrakstu “LOVE” un tās definīcijas. Universāla dāvana gan sievietei, gan vīrietim. Mīlestība bieži ir silta kakao krūze sestdienas rītā ar mazajiem zefīriņiem. Ar šo Tu trāpīsi tieši sirdī.

dāvana vīriešu dienā

dizaina krūze “love”

11.99 

Mīlestības krūze otrajai pusītei, kas atgādinās par to, cik īpašs šis cilvēks Tev ir.

Apskatīt. 

4. DRAUGI UZ MŪŽU #DRAUGU ATMIŅU KLADE

Draugs ir kāds, kas dalās ar tevi gan savos priekos, gan bēdās. Īsts draugs vienmēr ir tev līdzās. Viņam tu stāsti pašus smieklīgākos savus atgadījumus un skumsti, kad viņa nav tev blakus. Lai tu būtu labs draugs, ir svarīgi, ka spēj no sirds uzklausīt un būt līdzjūtīgam. Aizpildi šo kladi un iedod saviem draugiem to aizpildīt, lai jūs uzzinātu viens par otru vairāk un kļūtu vēl labāki draugi.

Apskatīt.

5. Krūze ar uzrakstu FRIEND

Krūze ar uzrakstu FRIEND un tā definīcija. Universāla dāvana draudzenei vai draugam, ar kuru kopā izēsts pudiņš sāls un piedzīvoti aizraujoši stāsti. Mīlestības svētkos atzīsties mīlestībā arī savam draugam, jo kad tad vēl mēs pateiksim tiem lielo paldies par visu kopā piedzīvoto.

6.  zeķu konservi

Ja tevi Valentīndiena mazliet kaitina ar savu banālo saldumu, bet tomēr gribi kaut ko prikolīgu uzdāvināt otrajai pusītei, mūsu zeķu konservi ir vislabākā izvēle. Vai nu smirdīgās Surstromming zeķes par godu zviedru pūdētajai siļķei (protams, tīras un smaržīgas zeķes) vai patriotiskās ar Rīga siluetu – gan sievietēm, gan vīriešiem.

7. SIEVAS UN VĪRA KRŪZE

Mūsu jaunums – labākā sievas un labākā vīra krūze, lai tā katru dienu sniegtu vislabākās emocijas.

Apskatīt. 

8. Dāvanu komplekti 

Dažādi dāvanu komplekti, kas sastāv no vairākām lietām  – pašu aizpildāmas grāmatas pāriem, mīlestības krūzes, pašu aizpildāmas grāmatas “100 lietas, ko es Tevī mīlu” vai 100 uzdevumu grāmatas pāriem.

Apskatīt.

9. Laimīgais kalendārs

Kalendārs. Šis nav parasts kalendārs, bet gan Laimīgais kalendārs. Tam pievienoti 365 uzdevumi savas personības attīstībai un pasaules uzlabošanai. Dāvini viņai vai viņam šo kalendāru, un Tu pamanīsi, ka viņa/viņš biežāk smaida. Un smaids ir mīlestība.

Izpārdošana!
7.99 
Izpārdošana!
8.99 
Izpārdošana!
7.99 

10. Ko katram vīrietim dzīves laikā vajadzētu izdarīt?

Dāvana vīrietim. Grāmata Ko katram vīrietim dzīves laikā vajadzētu izdarīt? būs oriģināla ideja, kas pēcāk jūs aizvedīs arī kopīgos piedzīvojumos.

Populārs

100 lietas - uzdevumu un dāvanu grāmatas dāvanai

100 lietas, ko katram vīrietim dzīves laikā vajadzētu izdarīt

11.99 

11. 100 lietas, kas katram pārītim jāizdara

Dāvana otrajai pusītei. Grāmata 100 lietas, kas katram pārītim jāizdara”. Šī ir karsta dāvana, satuvinās jūs vēl vairāk un piešķils uguntiņu jūsu attiecībām.1

12. 100 lietas, ko sievietei dzīves laikā vajadzētu izdarīt

Dāvana sievietei. Grāmata 100 lietas, ko sievietei dzīves laikā vajadzētu izdarīt”. Tu būsi pārsteigts, cik ļoti viņa tajā iedziļināsies un apņēmīgi veiks pierakstus un plānošanas darbus, lai tos izpildītu

Populārs

100 lietas - uzdevumu un dāvanu grāmatas dāvanai

100 lietas, ko katrai sievietei dzīves laikā vajadzētu izdarīt

11.99 

13. PAŠU AIZPILDĀMA GRĀMATA PĀRIEM 

Šajā grāmatā mēs esam apkopojuši jautājumus jums, kurus jūs varat apspriest, lai iepazītu viens otru vēl labāk. Mēs sagatavojām jautājumus, lai dzirksts jūsu starpā kļūtu vēl spēcīgāka. Jūs varat runāt par saviem sapņiem, bailēm, pieredzi un vērtībām. Izvirziet kopīgus mērķus un vīziju nākotnei.

Apskatīt. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

You've switched the language and there are items in the cart. If you keep the Latviešu language, the cart will be emptied and you will have to add the items again to the cart.